Jan 14, 2010

AllOoHaa PreSs DINODAI..??!!

Assalamualaikum....

betapa geramnya ak arini..!!

NAk tau sbb apa?? Crtanya cmni..lpas maghrib td ak bukak la google, gatai2 tgn try la tny kt pakcik google apa yg dia bleh cari ngn perkataan alloohaa press



Berbekalkan hny 2 saat pakcik google trus menjawab...
Setelah ku amati, x ku sangka langsung..nma blog ak telah dinodai..!!
hgpa tgok la search result ni :

klik utk tumbesaran



Kurg ajar..!! sjak bila plak blog ak tunjuk gambar2 lucah ni..!! Tak mugkin kebetulan sbb tulisan nma blog ak tu sejibik sma ngn nma web lucah neh.. cmni.. AllOoHaa PreSs..A,O,H,P & S huruf besar..

EEEE..klu ak jmpa bdak yg buat web lucah ni mmg ak lempang 36 kali bersempena ngn post ak yg ke-36 ni..!! (skit ja post ak..hehe)



Web psal apa ntah..ada lgu apa bnda smua la.. KeLiWoN tu salah satu tjuk post ak psal hantu..tulisan dia pun sejibik.. nk tgok post tu klik ni : AllOoHaa PreSs KeLiWoN
DUA2 web ni dr indonesia

Adoyaaiii..apa semua ni..??!! Haih geram btoi..Ak dok pikiaq nma utk blog ak, tetiba plak ada org ltak kt web lucah..!!

Astaghfirullah Al-azim...bruknya perangai..

heran la ak..benda ni biasa & slalu jd ke??
hgpa smua pnah kena x??
Apa kata hgpa try jgak tny kt pakcik google

aaaaaarrrgghh sdah la..bek ak p makan utk lpaskan geram..huh

Jan 11, 2010

KUAT..??

Lelaki adalah manusia yg dijadikan kuat dr pelbagai segi dan mempunyai pelbagai kelebihan, cntohnya kelebihan dr segi kepimpinan, pemikiran & len2...

tapi ada yg memilih utk menolak semua tu..ish3..teghuk bebenor


GEJALA MAK NYAH...!!! Yaa itulah dia yg ak nk sembangkan skit ngn hgpa smua..

Bleh dikatakan MAk NYAh(Spesis slain prempuan & Lelaki) sprti dah dihukum didunia..yela kan mereka dikeji, dimaki dan dianggap sbgai smpah.. Tpi mreka rlex ja..Tabah..!! YEla kan lelaki tu kuat..haha..


Dan kita mmg bleh bezakan maknyah dgn mudah kerna kebanyakan mak nyah terserlah ciri2 kelakiannya cntohnya berbadan tegap..!! tgan ketul2, bdan mcm bouncer.... OK x pyah ckp bebyk, tgok ni :

klu kna lempang ngn dia ni bleh bengong 3,4 hari..seramnya


Ternyata mereka hnya membuatkan diri mereka jd lebih huduh..tapi itu la mereka nak sngt..haih..

OK smua ikut sy ye..

1,2 UUwwwweeeeeeeekkk

1,2 UUwwwweeeeeeeekkk

1,2 UUwwwweeeeeeeekkk
muntah hijau dibuatnya


Tp cm besa..teknologi makin maju dan hasilnya laki bleh tukar jd pmpuan smpai mcm ni skali :



Seriously dia ni mmg MAK NYAH..!! Nama dia NOng Poy..!!

Bygkan kLu smua mak nyah mcm ni, mmg bahaya..silap hari bulan boleh terkawen ngn MAK NYAH..hiii xmaula ak..

Selamat la laki yg nak jd mak nyah kebanyakannya x kaya..klu x smua da pgi buat operation..



Lelaki mmg secara fitrahnya kuat tp ternyata laki yg jd mak nyah ni sgt lemah..!! mudah digoda syaitan utk mengikut nafsu mereka sndiri..!!

Kepada sesiapa yg ada niat nak jd mak nyah, udah2 la..

APA YG KTA ADA & APA YG KTA DAPAT SEMEMANGNYA DA CKUP & TERBAIK UTK DIRI SENDIRI


Jan 7, 2010

PAK GUARD BERLELUASA

PAK GUARD BERLELUASA..!! PAK GUARD BERLELUASA..!! DGr mcm wabak la plak..

Akan tetapi ini la kenyataannya, pg ptg siang malam asyik nmpk muka pak guard & mak guard ja kt UMP ni..Wat operasi dr awl2 pg lagi..p mana2 pon mst nmpk PAK GUARD N THE GANG..Sgguh aktif disitu..


Hasil siasatan dan maklumat dr sumber yg dipercayai, pak Guard ni mencari kesalahan sprti :

KESALAHAN UTAMA – xda sticker knderaan UMP..!!

KESALAHAN LAIN –mcm besa la, x pkai helmet, kad matrix & sbgainya..

Bleh dikatakan perkara ini membawa seribu kebimbangan terhadap student UMP....!! lg2 kpda mereka yg ada kenderaan x bersticker..ish3


YANG ak rsa kagum tu...bila kena tahan ngn pak guard, lidah masing2 jd pnjg

Mksdnya masing2 jd terer menipu la..

Pak GuaRd : ni mana sticker..?? klu xda meh sni kad matrix..kna kompuan ni..

Budak : ADA2, sy lupa nk tmpal..kad matrix plak x bwak..sy blik p amik ya..

Pak GuaRd : ok p cpat

Pastu mmg haram x dtg blik da..woohoo selamat..!!


DA ramai yg kna kompuan yg besanya RM50 bg satu kesalahan..!! ISh Bhya btoi la..!! Oh, trasa diriku terpenjara..trasa cm dduk kt dlm kem PLKN ja(tp ak x pnah p PLKN pon)..!!

AdoYaaii PAK GUARD ni, time depa rajin mmg kalah POLIS ngn JPJ...!!


Pesanan ak kpda bebudak UMP sekalian.. BERHATI2 la kerna sdikit kesalahan bleh membawa padah...!!! wwuuuuuuuuuuu

JGN BIARKAN DIRI ANDA DISELUBUNGI PAK GUARD..

Jan 2, 2010

KoMpaUN..!!!

Salam semua..ni la 1st entry ak utk thun 2010..insyaallah thun ni lg byk entry drpd thun lpas..ak mlas skit thun 2009..2010 ni thun rajin bg ak..wahaha

Hari ak mau crta skit pasal satu brita.........jeng..jeng..jeng..!!

YAA...kompaun RM500 dikenakan kpda peniaga yg x tutup AURAT kt KOTA BHARU... Seramai 15 org peniaga kt Wakaf Che Yeh kna kompuan RM500...klu x silap ak laaa


Ak baca brita ni kt KOSMO! 21/12/09


Ak mmg ska bca srat khabar lama..2 psal la outdated skit..x up to date lgsg..apa daaa

HHUuuiii..RM500 tuuu..byk..!! bek la patuh.. tp bkn bermaksud patuh kpda pekeliling tu tp patuh kpda Allah s.w.t..tu..




Tp disbbkan ssh sngt nak patuh kpda Allah s.w.t tindakan manusia adalah sngt diperlukan..cntohnya cm tindakan kompaun ni la.. Klu stakat nasihat ja besanya xda kesan pon..skit ja yg dgr..


Antara kesalahan2nya ialah x pkai tudung kepala, pkai t-shirt lengan pendek dan ketat serta seluar panjang ketat. Tindakan diambil slpas ramai peniaga n pekerja x patuhi pekeliling Arahan Mematuhi Etika Berpakaian yg telah dikeluarkan sblm ni..


Syabas kpda Jabatan Pembangunan Islam MPKB-BRI yg bersungguh2 dlm menunaikan tanggungjawab.. Wlau cmna pon da jd tanggungjawab kta smua sbg sorg muslim utk mengajak kpada kebaikan & mencegah keburukan..


Cm satu kesilapan yg besa la plak bg pmpuan menganggap aurat tu hnya rambut..tu pasal la tudung pkai tp yg lain ketat sna ketat sni cm sarung betik..


Sorg apek kt stesen bus Parit Buntar Ah Lian(bru knal) ckp kt ak, “haiyaa sikalang melayu pon mau seksi2 woo..sy pny jantung pon ada terkejut woo..apa psal hah”


Ak yg agak malu disitu pon ckp la, “allaa apek..skrg ni 1MALAYSIA, melayu cina sma sja la..seksi woo..”haha..pastu ak pon blah sbb bus da smpai..

Itulah dia brita tak terkini di AllOoHaa PreSs... Xda diskriminasi ok..

Akhir kta..slamat malam