Sep 4, 2009

PsychO

Pernah x hgpa terbaca or dgr ttg PENJENAYAH PSYCHO..??

Perogol bersiri, pembunuh bersiri & macam2 siri lgi la tergolong dlm geng2 psycho gak… Sikap keperibinatangan yg mereka tunjukkan mmg xda tandingan..

Ak bg contoh mudah la, Kes arwah NURIN JAZLIN.. knpa la sggup buat cmtu kt bdak cute tu…ish3

Ak bru terbaca artikel pasal PHILIP GARRIDO kt KOSMO!.. dia ni mmg melampau btoi tahap kebinatangannya, Org tua ni culik Jaycee Lee Dugard msa umur dia 10 thun & jdikan dia sbgai hamba seks smpaila ditemui smula bru2 ni masa umur 29thun..!!! 2 DEKAD..!!


Jaycee Lee Dugard 2 dekad jd hamba seks

Kesian btoi kt Jaycee ni..rsa cm nak nangis pon ada lpas bca ttg bnda ni... lgsg xda belas kasihan yg PHILIP bg utk dia.....sdih btoi la..apa la slah dia diperlakukan smpai mcm tu skali..??!!


NI la dia PHILIP GARRIDo..!!

Apa jnis makhluk la dia ni..?? AKAI ADA KA..??(akal ada ke x..??)
geramnya ak..Huuuuaaaaaaarrrrrggghhhhh....

klu ak dapat dia ni, ak tenyeh dia ngn CILi puas2..ak sggup pgi beli selori Cili utk org2 kampung tenyehkan plak...

ISH3...Betapa kejamnya manusia skrg ni..tp dulu pon da ada bnda2 cmni

Ted Bundy(student LAW yg ensem)-rogol dan bunuh 35 org pmpuan(80-an)

David Parker Ray-rogol,seksa & bunuh lbih 50 org since 1950

Clifford Olson-pembunuh kanak2 bersiri...dia da bnuh 11org kanak2

Ramai lg la...mlas ak nak ltak byk2..bikin panas hati sja..

Selalunya, org psycho cm depa ni ssh nak detect..luar cm besa ja, nmpk baik ja smpai para ibu tergila2 nak jadikan menantu..tp dlm sapa yg tau…??!!!! Jahatnya macam IBLIS..!!

Baik hgpa smua hati2, ntah2 jiran hgpa tu psycho..!!

So hati2 la...kenali jiran2 anda..kpda ibu bapa jga anak2 bek2..berhati2la x kira dimana jua anda berada



MAKLUMAT TAMBAHAN : KAki SkOdenG pon termasuk dlm golongan psycho..!!

34 comments:

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

bile otak letak kat kepala lutut, camni la jadinya.

{lumut} said...

jgn lupe simpankan seplastik cili utk aku nye turn nak tenyeh..

bodoh berlapik2..

Anonymous said...

beware the psycho in ur class..!!

di luar nmpk baek tp di dlmnye sgt busuk dan bernanah..

Anonymous said...

beware the psycho in ur class,ur room,..!!(tempat2 plg dekat)

di luar nmpk baek tp di dlmnye sgt busuk dan bernanah..

alim sacred said...

citer ko xabis lg tu wahai kojack.
mmg la 2 dekad dia kurung dak tuh..
tp dlm 2 dekad tu dak pmpn yg dia kurung tu lahirkn 2 anak pmpn utk dia...
2 anak pmpn tu gak dia kurung n tibai..
haram btl...
yg xleh blah jiran2 sblh n bini dia sndiri xde syak pn kat org tua ni slama 2 dekad tuh....
diorng da lama ingt dia mereng coz org tua ni ada mrapu psl agama sesat 1 time dlu...
wtf...

alim sacred said...

citer ko xabis lg tu wahai kojack.
mmg la 2 dekad dia kurung dak tuh..
tp dlm 2 dekad tu dak pmpn yg dia kurung tu lahirkn 2 anak pmpn utk dia...
2 anak pmpn tu gak dia kurung n tibai..
haram btl...
yg xleh blah jiran2 sblh n bini dia sndiri xde syak pn kat org tua ni slama 2 dekad tuh....
diorng da lama ingt dia mereng coz org tua ni ada mrapu psl agama sesat 1 time dlu...
wtf...

sharamli said...

huh..tp jiran2 sy baek k0t...heeeeeee

p/s:dah lap air mata?oo...xnanges lagik...bru rs je kn cm nak nanges..

Ejay said...

tension kerja kat opis pun kadang2 buat aku mcm phsyco sket.. heh

Ejay said...

tension kerja kat opis pun kadang2 buat aku mcm phsyco sket.. heh

...cintajihad... said...

kesian kat isteri dia dpt suami cenggitu:(

Kojack de Alloohaa said...

to naddy :
btol2..mmg bodo la dia tu..akal xdak

to lumut :
ok lumut..no hal..seguni pon ak bleh tolg smpankan

to anonymous :
bdak klas ak ke..ok ja smua..baik serta penyayang lagi caring..hahahah

kpda bdak2 klas ak..hgpa kna blnja ak buka posa ni..ak da puji hgpa bek pnya..hehe

to alim sacred :
ak tau..sja mlas nak tulis pnjg sngt..hahaha..
apa crta hg alim..??

Kojack de Alloohaa said...

to sharamli :
hahaha..klu baik xda hal kot..sja ja nak sruh jga2..hahaha

isk3..mmg tgh sdih ni..huuuhhuu

to ejay :
haaa..??!! yaka..?? LAAARRIIIIIIII..hahaha

to cintajihad :
hmm..tu la kesian tp lg kesian kt bdak tu..hmm

JMR said...

org mcm ni mmg ade mslh jiwa kot..ptot sumbat je dlm pnjara, tak pon sula je..

BUJANG SUSAH said...

fuuyooo... bahaya tu... x kuaser mak... heheehe

eKyN said...

u better watch out!
hahah aku psyko ko ni...kahkah

imHepPie said...

ala aku skodeng sikit2 je xkan kira psiko gak kot lalala~~..

cili tuh ko tumbuk2 dlu sblom tenyeh baru kaw2 pedas tu..

EIPUL said...

apa cer ngan pakcik yang rogol anak sendiri ni ea? dah kena hukum ke? aku tak update ar pasal dia skrg.

gila psychotic rogol anak sendiri, pastu kurung kat basement. memang tak ley jadik bapak ar dia ni. Huhu

Kojack de Alloohaa said...

to JMR :
sula..??woo ganas..hahaha

to BUJANG SUSAH :
I pon kuaser U..hahaha

to ekyn :
errkk..apa salah ak..aaarrrggggghhhh

to imheppie :
ntahnya dia ni..kurg ajor.. cari pasal..xda akal..aarrgghh geramnya ak......
hii..kaki skodeng rpanya hg ni...sgguh jahat & psycho disitu..haha

zudotasan said...

aku pon bengang giler ngn org cmni....
ley die rogol dak tu smpai 3000 kali..
gile pe...
binatang ke manusia die tu....

p/s: emo..huhuhuh

dark said...

emosi aku terganggu..adehh..

Razman said...

aku bru nak skodeng blog ko..tp takot dianggap pscyho lak...=P

Kojack de Alloohaa said...

to zudotasan :
huhu..ya2..dia mmg binatang paling busuk kt muka bumi..

to dark :
haha..emosi ak t'ganggu gak..isk3

to Razman :
hahaha..skodeng blog xpa..jgn skodeng ak mandi sdah..hahaha..

hg nak tgok apa skodeng ak mandi kan...hahaha

lizz said...

ngeri kalo jumpe org psiko camni.takleh nk salahkan diorang 100%, cuz biasenyer org camni ade kisah silam

cume, silapnyer care die balas kat org lain lak tu yg bahaye tuh.hohoho

azzaliena suziantie said...

bukan dah lame ke babe cite magkook pak cik nih..

haiwan pon tak uat anak die cam tuh ;p

Kojack de Alloohaa said...

to lizz :
mgkin la jgak kot..pkcik bengong ni sbnrnya skit mental..dok mengaku diri dia bleh bercakap ngn malaikat & ntah ap2 lgi...

to azzaliena suziantie :
ntahla..ak bru bca ari tu.. besa la kan..jrg bca srt kabo..heheheh..so agak terkebelakang skit..

babymiLosh said...

gilaaak ini olang gilak! dunia hari ni da x selamat... so,, marilah berhijrah ke planet marikh.. hehehehe ;p

SasHa Lee said...

ermm aku harap kite dijauhi orang yang macam tue...takut seh.. sekarang nie pun aku berhati2 ngn keliling aku nie..

farah said...

nafsu beraja di hati.

mmg camni la.

scary je.

dotblogspotdotkom said...

dalam kumpulan binatang..tiada manusia... tapi dalam kumpulan manusia... ada binatang... so dia nih kategori binatang la tu......

y@n@ M!B said...

psycho=pelakun terHEBAT!! dpn org tertentu je nmpk 'kesetanan' die..hish..bahye bc n3 ni..leh kurgkn pahle pose...huhuhu~

philip garrido said...

sya memang rakus dan hebat
setan pon kalah ngn sya tau

Decorater said...

aku setuju ngan kesimpulan :
[berhati2la x kira dimana jua anda berada]
especially perempuan...... pape hal pon, selalulah berdoa n bertawakal kepada Allah...hasbunallah hu wa niq mal wakil....

Kojack de Alloohaa said...

to babymilosh :
haha..nnt kt planet marikh lgi bhaya..alien2 kat sna ntah2 lgi jhat..

to SasHa Lee :
bgus2..kena hati2..bhya wooo

to farah :
hmm btoi2..apa pny org daa dia tu...

to dotblogspotdotkom :
ya2...mmg jijik serta keji lgi hina..setarafkan diri ngn binatang..

Kojack de Alloohaa said...

to y@n@ M!B :
haaaaa...tu pasal la..x bleh nak agak..

to philip garrido :
laaa..bleh ckp melayu rpanya hg ni..hahaha

to decorater :
yaaa..ok skali lg ak ckp..
berhati2la x kira dimana jua anda berada